IDT – Intelligent dinosaur theory

Megjelent! Az IDT – Intelligens dinoszaurusz teória c. regény már angol nyelven is elérhető, kizárólag az AMAZON kínálatában. Az e-könyv mellett kétféle papírborítóval nyomtatott könyvként is megrendelhető (az eredeti borítótervvel vagy „white edition” kivitelben)!

Roland Ritter:
IDT -  Intelligent dinosaur theory

EPUB e-book

Roland Ritter:
IDT -  Intelligent dinosaur theory

Paperback

Roland Ritter:
IDT -  Intelligent dinosaur theory

Paperback with WHITE EDITION cover

IDT - Intelligens dinoszaurusz teória

A kiadvány MAGYAR NYELVEN nyomtatott és e-könyv formátumban megrendelhető a honlapon kedvezményes kiadói áron!

Roland Ritter:
IDT - Intelligens dinoszaurusz teória 

Nyomtatott könyv

ISBN 978-615-00-9196-9

Roland Ritter:
IDT - Intelligens dinoszaurusz teória 

ePUB e-könyv

ISBN 978-615-00-9147-1 

Roland Ritter:
IDT - Intelligens dinoszaurusz teória 

Mobi e-könyv

ISBN 978-615-00-9148-8

fülszöveg

Ron Russel paleontológust egy különleges fosszíliához hívják. Lehetnek ezek egy dinoszauruszokból kifejlődött intelligens faj lábnyomai? Ha így van, megváltozhat mindaz, amit az emberiség a múltjáról, a megtett útjáról és önnön, megkülönböztetett szerepéről gondolt. Ez a felfedezés átírja a múltat, felbolygatja a jelent és kétségessé teszi a jövőt. Ahogy Ron beleássa magát a kutatásba, egyre csak sorjáznak a bizonyítékok az általa korábban felállított intelligens dinoszaurusz teória alátámasztására.

Ám vannak, akiknek nem érdeke az igazság. Most sem. Csak a remény marad, hogy a történelem nem ismétli önmagát és a sorsunk irányítása a kezünkben maradhat.

Két faj, két civilizáció áll a történet középpontjában: akik valaha uralták és akik jelenleg uralják a Földet. A téridő mérhetetlen szakadéka választja el őket egymástól. Soha nem találkozhatnak.

Vagy mégis?

 

„Kit nem villanyoz fel az ember előtti ősvilág? A dinoszauruszok mindenkit lenyűgöznek, pedig elképesztően keveset tudunk rólunk.  Így akár az is igaz lehet, amit az IDT állít: hogy a régmúltban kialakult egy intelligens létforma; fejlett érzelemvilággal és eszközhasználattal. A szerző hús-vér, esendő és humoros hősökön keresztül mutatja be azon leletek és természeti jelenségek sorát, melyekre a tudomány jelenleg nem képes megnyugtató magyarázatot adni. A könyvben szereplő alapállítások, adatok ugyanis igazak. Ez a hitelesség teszi valóban izgalmassá a regényt. Egyszerre követhetjük az Indiana Jones-merészségű tudós nyomozását, valamint a Jurassic Parkból ismert faunában és korban élő intelligens dinoszauruszokat, és izgulhatunk mindkét faj világáért: vajon mi lesz ebből?”

Nádasi Krisz író, szerkesztő

Kapcsolat

Címünk

BatCave Publising

BatCave Publishing
Plasztik Dzsungel Kft.

7624 Pécs, Angster József u. 39/B.

Email

batcavepublishing@gmail.com